Testa nya kvastarna.se på http://beta.kvastarna.se/

Jens Gustafsson

Jens Gustafsson

Ett lag i spillror

Det blir tjatigt nu, alla dessa förluster och nollor för HBK.
För det som i fjol var ”det jobbigaste laget i serien att möta” är numera ett lag i spillror utan organisation, självförtroende och anfallsspel.
0–2 mot Häcken efter 6–20 i avslut(!) går liksom inte att snacka bort.
Vad sedan jens svarade på mina frågor om det obefintliga kantspelet och den märkliga uppställningen kan ni läsa om i krönikan på webben och i tidningen.
Jag gillar inte heller när Jens Gustafsson konstaterade:

Jens: – Vi agerar inte som vi vill

Jens Gustafsson, tränare i HBK, var så klart inte nöjd efter förlustmatchen mot BK Häcken.

– Vi börjar bra och aggressivt sista 15 minuterna. Vi är rörliga, som vi ska och som vi har pratat om. Sedan sätter Häcken en boll i stolpen. Då blir vi ängsliga, tappar agressiviteten och sjunker ihop. Det är jag såklart inte alls nöjd med, säger Jens Gustafsson.

Under den perioden gjorde Moestafa El Kabir 1-0 för Häcken efter ett missförstånd i högerförsvaret. Sedan rullade det på. HBK hade förvisso en bra period inledningsvis i andra halvlek också, men det hände inte så mycket.

Olycklig på träning – nu frågetecken kring stjärnan

Tre allsvenska matcher i morgon – här är läget i lagen!

Halmstad-Häcken:

Halmstads viktige anfallare Gudjon Baldvinsson har problem med foten och fick börja på bänken senast mot BP. Islänningen är osäker på spel också mot Häcken.

HBK-TV har talat med Jens Gustafsson inför matchen mot Häcken...

HBK-TV har talat med Jens Gustafsson inför matchen mot Häcken...Halmstads Bollklubb - Inför Häcken: Intervju med Jenswww.hbk.seVälkommen till Halmstads Bollklubbs officiella hemsida.

TV: Inför Häcken: Intervju med Jens

Jens Gustafsson ser tillbaka i backspegeln efter poängen borta mot Brommapojkarna och framåt mot matchen söndagen 23/6, 17.30, mot BK Häcken.

Inför: HBK-BKH

Det händer mycket i Oliver Silverholts liv just nu. Knappt hann han hem från landslagsspel i Österrike innan det var dags att fira studenten, göra allsvensk debut från start och sedan fylla 19 år dagen innan matchen mot Häcken.
– Ja, det är mycket nu, men det är bara roligt, säger Oliver Silverholt.

Stoppade midsommarfirande: ”Ju mer vi är tillsammans…”

Ledig på midsommar? Inte om du spelar fotboll i Halmstads BK. Tränaren Jens Gustafsson vill svetsa samman laget inför söndagens viktiga match mot Häcken. – Jag ser gärna att vi firar midsommar ihop, säger Gustafsson till GT.

HBK är nästjumbo i allsvenskan och varje poäng är förstås viktig i bottenstriden. Jens Gustafsson vill skapa en vi-känsla och lät spelarna träna på midsommarafton.

En kastad sko och en mittfältsgåta

En besviken islänning. Två nya spelare på sjuklistan. Och en mittfältsgåta att lösa. HBK var tillbaka i träning i dag efter 1-1 borta mot BP - och det finns en hel del att fundera kring för Jens Gustafsson inför söndagens hemmamatch mot Häcken. Efter att ...

BP - HBK 2013

I den andra halvleken kvitterade BP HBKs ledning från den första halvleken och lagen knep en poäng var

Med några positionsbyten och personalförändringar kom HBK till spel i bortamatchen mot Brommapojkarna på Grimsta IP.

Hemmalaget tog direkt tag i bollinnehavsstatistiken och tillbringade en stor tid åt att rulla boll på mittplan. HBK säkrade upp och lät BP ha bollen. Säker i defensiven och rätt i positionerna var det som gällde för dem blåtröjade i matchinledningen.

HELA LISTAN - här är ALLA med utgående kontrakt i allsvenskan

Om ett par veckor öppnar transferfönstret och Silly Season är i full gång.
Här är ALLA spelare i allsvenskan med utgående kontrakt – och som kan skriva på för andra klubbar 1 juli.

Fotbollskanalen.se har kartlagt allsvenskan, superettan och de svenska utlandsproffsen för att lista alla med utgående kontrakt. Såväl spelare som tränare. Kanske kan jsut din klubb dra nytta av situationen - och värva någon av de "lediga" personerna?

Jens Gustafsson: Vi måste prestera nu

Det är drygt två veckor sedan stjärnsmällen mot Mjällby, 1–5, på Strandvallen. – Ett oerhört tufft slut på de första elva matcherna. Nu har vi vilat, samlat ihop oss och tränat hårt, säger HBK-tränaren Jens Gustafsson.

Halmstad i knipa inför bottenmötet mot BP

Halmstad kan tvingas byta ut hela anfallet till det viktiga bottenmötet mot BP på onsdagen.

Gudjon Baldvinsson är fortfarande ett frågetecken och nu är bäste målskytten Mikael Boman sjuk.

– Han insjuknade i går kväll, men är med på bussen, säger HBK:s tränare Jens Gustafsson till Kvällsposten på tisdagen.

HBKTV har pratat med Jens Gustafsson inför allsvenska omstarten och matchen bort...

HBKTV har pratat med Jens Gustafsson inför allsvenska omstarten och matchen borta mot BP...Halmstads Bollklubb - Jens inför omstarten mot BPwww.hbk.seVälkommen till Halmstads Bollklubbs officiella hemsida.

TV: Jens inför omstarten mot BP

HBK har använt uppehållet sedan förlusten mot Mjällby på bästa sätt, garanterar tränare Jens Gustafsson, och hans hoppas det ska ge råg i ryggen inför den viktiga matchen mot BP.

Pages

Subscribe to RSS - Jens Gustafsson